Home

Welkom op ShirtBAG, Made with saved materials, we zijn bezig met het omzetten van de site naar een nieuwe nog mooiere site, dus tot die tijd kunt u vragen stellen via mail, of bestellen via ETSY (https://www.etsy.com/nl/shop/shirtBAG)

Kniestukken

Bestel je bij je shirtbag kniestukken meteen het bijbehorende dikke garen dan kun je direct aan de slag. Zeker de minder gangbare kleuren zijn moeilijk verkrijgbaar. En wat doe je nu liever, winkel in winkel uit op zoek naar of direct die broek repareren? Je kunt kiezen uit (klik op foto voor een uitvergroting): zwart, donkerblauw, mais geel, olifant grijs, heineken groen, koninklijk oranje, ferrari rood, spa blauw, donker- en lichtbruin en natuurlijk gewoon wit. De lengte van één stuk is 2 meter, ruim voldoende om een setje knielappen vast te zetten met het streepjes patroon gebruikt bij de patch met het blauwe hartje op de foto. Zeker weten dat knielappen met dit dikke garen vaster zitten, minder slijten en er vooral beter uitzien dan die opstrijkbare geborduurde applicaties met stripfiguren!

shirtBAG – made with saved materials

Over ons

Mirjam Snel, Moeder, entrepreneur, en Verpakkingskundige, en in de overgebleven tijd ook nog maakster van vlaggenlijnen en tassen van gebruikt en  restmateriaal

Contact

Dit zijn onze contactgegevens:

Mirjam Snel
Klingelbeekseweg 15
6812 DD Arnhem

info@shirtbag.nl